7. marraskuuta 2017

7 x Isänpäivälahjavinkki

Isä on se henkilö, jota rakastamme, ihailemme ja kunnioitamme - ja se, jolle on vaikeinta keksiä lahja. Siksi olemme koonneet listan, jolta löydät takuuvarmat lahjavinkit tuomaan iloa lahjan saajalle!

MENEVÄLLE MIEHELLE

Matkakokoiset tuotteet sujahtavat helposti treenikassiin tai matkalle mukaan. Men’s Kit on kokonaisvaltainen pakkaus, josta löytyvät tuotteet niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksillekin.


TEHOA KAIPAAVALLE

Tiesitkö, että miesten ja naisten ihossa on eroja? Miehen iho on paksumpi, joten ikääntymisen merkit näkyvät siinä tyypillisesti myöhemmin kuin naisilla. Juonteiden alkaessa ilmaantua ne muodostuvat kuitenkin nopeammin ja syvemmiksi kuin naisilla. Tämä asettaa tietenkin haasteen myös ihonhoitotuotteille - etenkin, kun valtaosa miehistä ei toivo sen jättävän minkäänlaista ihotuntumaa. Maple antiaging -kosteusvoide on tehokkaasti ihoa kosteuttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä ja ennaltaehkäisevä, mutta ei jätä rasvaista tunnetta iholle. Sopii myös silmänympärysiholle.TYYLITIETOISELLE

II For Him EdP on tyylikäs, täydellisesti alkavaan juhlakauteen sopiva lämmin, puinen ja mausteinen tuoksu. Tuoksupyramidista löytyy mm. kardemummaa, santelipuuta ja vetiveriä.

SPORTTISELLE

Urheilua rakastavan treenikassiin sopivat täydellisesti Mint Tea –vartalonhoitotuotteet, jotka kosteuttavat tehokkaasti ja jättävät raikkaan, miehekkään tuoksun. Ekstraraikkaan tunteen saat kuorimalla ihon pari kertaa viikossa – Mint Tea –vartalokuorinta on hellävarainen, mutta tehokkaasti kuoriva.

Nyt kaikki miesten tuotteet korres.fi -verkkokaupassa vähintään -30% sunnuntaihin 12.11. saakka.

Mikä lahjavinkeistä oli oma suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti