12. huhtikuuta 2017

Täydellinen huulipuna

Nyt olen löytänyt sen, nimittäin…

TÄYDELLISEN huulipunan! Ja kiitos kuuluu (taas kerran) herra Korresille. Kyseessä kun on KORRESin viime syksynä lanseerama Morello- huulipunalinja. Testasin Morello -huulipunaa, tarkemmin sanottuna sävyä 15 Blooming Pink, jo heti silloin kun tuotteet tulivat KORRESin hyllyyn myyntiin viime syksynä. Ja se oli rakkautta ensi kosketuksella se. Ensimmäisellä käyttökerralla huomasin Morello -huulipunan kermaisen koostumuksen ja sen sisältämän runsaan väripigmentin. Pakko myös myöntää, että yllätyin, kuinka hyvin puna pysyi huulilla, melkeinpä koko päivän. Vaikka kyseessä on pitkäkestoinen huulipuna, ei se kuivata huulia, kuten jotkut huulipunat saattavat tehdä, vaan huulet pysyvät pehmeinä kuin persikka. Nyt näin kevään korvalla en siis voi vastustaa olla hehkuttamatta näitä aivan täydellisiä Morello -huulipunia, jotka ovat yksi parhaimmista huulipunista, mitä itse olen koskaan käyttänyt.Huulipuna on yksi maailman suosituimpia meikkituotteita, ja siitä löytyy loputon määrä erilaisia variaatioita; on purkkia, puikkoja, jumbokyniä, nestemäisiä, pullistavia, jopa kaksivärisiä… Morello -huulipunan osalta ollaan pysytty kuitenkin perinteisessä, mikä usein tuppaa olemaan se parhain vaihtoehto asiassa kuin asiassa. Sävyjä Morello -huulipunalinjaan kuuluu kaiken kaikkiaan kahdeksan, aina vaaleasta nudesta rohkeaan viininpunaiseen. Jotta sen oman sävyn löytäminen ihanien Morello -huulipuna sävyjen joukosta olisi helpompaa, olen koonnut sinulle yhden naisen raadin tulokset jokaisesta kahdeksasta sävystä:

03 Warm Beige – vaaleanpunainen sävy, joka tekee huulista täydellisen hempeän nudet. Meidän KORRESin Jonna on pariin otteeseen pysäytetty kadulla ja kysytty, mitä huulipunaa hänellä on huulissaan, ja Morello 03 Warm Beigehän se. Tämä sävy, jos mikä toimii siis loistavasti vaaleaveriköillä.

15 Blooming Pink – on sävyltään hempeän persikkainen ja se sopii mielestäni loistavasti jokaiselle naiselle niin arkeen kuin juhlaan, että meikkiin kuin meikkiin. Blooming Pink kuuluu ehdottomasti omiin suosikkeihini.

21 Vivid Pink – on ihanan pirteä sävy, joka toimii loistavasti kevät ja kesä meikeissä. Tämän sävyn kanssa voit unohtaa tumman silmämeikin, ja vain kevyt kerros ripsiväriä riittää. Vivid Pink piristää ihanasti ilmettä olematta kuitenkaan liian räikeä.

23 Natural Purple – on kaunis klassinen sävy, joka sopii melkeinpä jokaiselle. Natural Purple on loistava valinta, jos toivot huulipunalta naisellisuutta mutta kuitenkin helppoutta.28 Pearl Berry – purppurainen sävy tarjoaa täydelliset luumuiset syyshuulet. Sävy on kauniin pehmeä ja lukeutuu myös omien suosikkieni joukkoon.

34 Mocha Brown – tämä tumma nuden sävy on kokeilemisen arvoinen. Ruskea huulipuna on (jo jonkin aikaa ollut) uusi punainen. Mocha Brown antaa huulille kauniin heleän lopputuloksen.

54 Classic Red – klassikojen klassiko sävy ja juuri niin oikean vivahteinen. Classic Red sävystä ei naisellisuutta puutu.

59 Burgundy Red – rohkean viininpunainen sävy, joka ei todellakaan jätä kylmäksi. Itse hieman vierastan näin vahvoja sävyjä, mutta Burgundy Red toimii loistavasti, jos haluat panostaa meikissä huuliin ja antaa niiden loistaa.Rakkaudella,
Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti