5. maaliskuuta 2017

Seerumit - ihonhoidon tehoaineet

Seerumit ovat ihonhoidon yksi kulmakivistä ja usein ne ovat harmaan, elottoman, kuivan tai ikääntyneen ihon todellisia pelastajia. Voitaisiin sanoa, että seerumit ovat ihonhoidon todellisia tehoaineita. Parhaimmassa tapauksessa seerumi on juuri se salainen ase, joka muuttaa ihonkunnon ja saa ihosi hehkumaan. Seerumit tuovat ihonhoitoon myös pientä ylellisyyden tunnetta, mikä ei tietystikään koskaan ole pahaksi!

Seerumin teho

Tehokas seerumi sisältää runsain määrin ihoa hoitavia ainesosia, kuten kasviöljyä- ja uutteita. Seerumi ravitsee ja hoitaa ihoa tehokkaammin ja syvemmältä, kuin tavalliset kosteusvoiteet, mutta koostumukseltaan se on tavallista kosteusvoidetta verrattuna kevyempää ja vesimäisempää. Seerumi ei siis ole kosteusvoide, vaan se tarvitsee kaverikseen aina (yleensä) päivä- tai yövoiteen. Seerumin loistava teho pohjautuu sen hyvään ja nopeaan imeytymiskykyyn. Seerumi on molekyylikooltaan pienempi kuin kosteusvoiteet ja näin se pääsee hoitamaan ihoa syvemmältä kuin tavalliset kosteusvoiteet. Tämä tekee seerumeista aseen muun muassa ikääntymisen merkkejä vastaan. Hyvästi rypyt ja juonteet!

Seerumin käyttö

Seerumi levitetään aina puhtaalle iholle aamuin ja/tai illoin. Itse käytän seerumia aina iltaisin – levänneenä iho tuntuu vastaanottamaisemmalta, ja koen, että seerumi pääsee tekemään taikojaan rauhassa koko yön😊. Mutta takaisin asiaan.. Ennen seerumin levittämistä puhdista iholta meikki ja lika pois ihotyypillesi sopivalla puhdistustuotteella ja viimeistele puhdistus vielä kasvovedellä. Levitä tämän jälkeen seerumi hieman kostealle iholle (kasvoille, kaulalle ja dekolteelle) mahdollisimman kevyin ja hierovin liikkein. Vältä silmänympärysihon aluetta, ellei tuotteessa erikseen mainita, että se sopii käytettäväksi myös silmänympärysiholla. Lopuksi seerumin päälle tulisi levittää vielä päivä- tai yövoide. Seerumit ovat koostumukseltaan melko ohuita eivätkä tämän vuoksi kosteuta ihoa yksinään riittävästi.

Seerumit ovat todella riittoisia ja usein yksi painallus on tarpeeksi. Turha läträäminen ja etusormen ennätykset eivät siis ole tarpeen, vaikka seerumi kuinka ihanalta ja hemmottelevalta iholla tuntuisikin.

Seerumia voi loistavasti käyttää joka päiväisessä ihonhoidossa tai, jos ihonkunto ei tätä vaadi niin siinä tapauksessa kuuriluontaisesti. Vuodenajan vaihteet ovat loistavia aikoja seerumikuurien ajankohdiksi. Talven ja sen sisältämien pakkaspäivien jälkeen iho tuntuu usein harmaalta ja elottomalta. Syksyisin iho kärsii kuivuudesta ja kesä taas jättää iholle omat jälkensä. Runsas auringossa oleilu muun muassa altistaa ennenaikaisten vanhenemisen merkeille ja ihon veltostumiselle. Tärkeää onkin löytää omalle ihonkunnolle sopiva seerumi!


KORRESBlack Pine seerumi

Black Pine seerumi on KORRESin tehokkain antiage-tuote, ja sillä on huomattava kiinteyttävä ja kohottava sekä ikääntymisen merkkejä vähentävä ja ihon joustavuutta lisäävä vaikutus. Mustamännyn polyfenolit ovat osoittautuneet tutkimuksissa tehokkaimmiksi ainesosiksi säilyttämään terveen ja nuorekkaan ihon pitkällä aikavälillä. Samalla mustamännyn polyfenoleilla on tulehduksia estäviä ominaisuuksia, ja ne suojaavat ihoa tehokkaasti vapaita radikaaleja vastaan.

KORRES Wild Rose seerumi

Yksi KORRESn myydyimmistä tuotteista on C-vitamiinipitoinen Wild Rose seerumi, joka kirkastaa ihoa ja pehmittää juonteita kasvoilla ja silmänympärysiholla.
Villiruusuöljy tunnetaan sen korkeasta C-vitamiinipitoisuudesta, joka vähentää merkittävästi ryppyjä ja korjaa ihon värivirheitä. Lisäksi, villiruusuöljy sisältää runsaasti linoleenia ja linoleenihappoa, joilla on merkittäviä ihoa hoitavia, kosteuttavia ja pehmentäviä vaikutuksia.

KORRESCastanea Arcadia seerumi

Castanea Arcadia -sarja – KORRESin maailmanlaajuinen innovaatio – saa huhtikuun alussa joukkoonsa erittäin tehokkaan, ihoa välittömästi nuorentavan tuotteen, joka samalla taistelee pitkäjänteisesti ikääntymisen merkkejä vastaan. Tämä uusi kasvoseerumi kiinteyttää, heleyttää ja pehmentää ihoa näkyvästi. Castanea Arcadia seerumi täydentää erinomaisesti Castenea Arcadia -sarjaa; sarjaa, joka sisältää innovatiivista aktiivista HALupeol-molekyylia ensimmäistä kertaa kosmetiikkatuotteissa käytettynä.Rakkaudella,

Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti