9. tammikuuta 2017

Katsaus viime KORRESvuoteen

Hyvää tätä vuotta rakkaat KORRESystävät. On tämän vuoden ensimmäisen blogi kirjoituksen aika. Ennen kuin suuntaamme katseemme vuoteen 2017, otetaan vielä pieni kurkistus viime vuoteen. Vuosi 2016 oli juhlavuosi KORRESille, joka juhli pyöreitä 20-vuotissynttäreitään. Juhlavuosi tarjosi meille KORRESfaneille monta uutta, toistaan ihanampaa tuotetta. Meillä Suomessa muun muassa lanseerattiin uusi Castanea Arcadia kasvolinja, Wild Rose- tuoteperhe sai uuden jäsenen ja tuoksulinjaan saatiin kaksi huumaavaa parfyymia. Mikä oli sinun vuoden 2016 suosikki uutuus tuote?

Kevät talvella 2016 KORRESin hyllyyn ilmestyivät ensimmäiset Eau de Parfum- tuotteet; Number I for her ja Number II for him, tyylikkään yksinkertaiset ja modernit tuoksut naiselle ja miehelle. Persoonalliset ja ainutlaatuiset tuoksut saivat myöhemmin syksyllä rinnalleen myös kosteuttavat vartalotuotteet.Keväällä jälleen kerran seurasimme suurella innolla tapahtumia KORRESn hyllyjen äärellä.. Nimittäin Black Pine ja Wild Rose -linjat saivat perheisiinsä todelliset kauneuseliksiirit; kasvoöljyt! Black Pine -kasvoöljy kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja on ikääntyvän ihon erinomainen kosteuttaja. Wild Rose -kasvoöljy on puolestaan kaikkien villiruusufanien unelmien täyttymys! Kevyt, silkinpehmeä öljy imeytyy nopeasti, kosteuttaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Ehdottomasti täyden kympin tuote!Viime vuonna sileiden säärten salaisuutena oli KORRESn antiage-kuivaöljyt. Santorini Vine ja Water Lily -vartaloöljyt täydentyivät antiage-kuivaöljyillä, joissa luonnollisia ainesosia on – ei enempää, eikä vähempää kuin peräti 99,3%! Jos olet öljyjen ystävä, rakastat näitä takuuvarmasti!

Kesällä KORRESin aurinkohyllylle ilmestyi kaksi uutuutta: sävyttävät Red Grape SPF30 & Yoghurt SPF30 -aurinkovoiteet kasvoille, jotka suojaavat tehokkaasti ihoa auringon vanhentavalta vaikutukselta ja väripigmenttien ansiosta kasvoille jää luonnollisen kaunis hehku. Helppoa ja ihanan yksinkertaista!


Pitkät, huolellisesti erotellut ripset ja intensiivinen väri kruunaavat katseen kuin katseen. Tämän tiesi myös George Korres, joka kehitteli ehdottomasti kokeilemisen arvoisen uutuuden; Black Volcanic Minerals pidentävän ripsivärin. Ripsivärin, joka ei pelkästään näytä hyvältä, vaan jonka värimassa on täynnä ripsiä hoitavia ja helliviä ainesosia. 

Värikosmetiikka hyllylle saatiin myös toinen upea uutuus; Morello huulipunat. Huulipuna on yksi maailman suosituimpia meikkituotteita, ja siitä löytyy loputon määrä erilaisia variantteja. KORRES kuitenkin luottaa perinteiseen ja miksipä ei, nimittäin Morello huulipunat näyttävät hyvältä ja tuntuvat huulilla vähintään yhtä hyviltä.Vuoden suurin, tärkein, upein.. uutuus saatiin syksyllä, kun uskomattoman työrupeaman jälkeen KORRES esitteli uusimman antiage-läpimurtonsa, Castanea Arcadia -ihonhoitosarjan. Tässä uudessa ihonhoitosarjassa on käytetty jalokastanjan lehdistä uutettua lupeolia – tehokasta aktiivista antioksidanttia, jolla on sekä ikääntymisen merkkejä estäviä että korjaavia vaikutuksia.. Castanea Arcadia -ihonhoitosarjaan käytetty tutkimustyö ja siihen panostaminen ansaitsisi mielestäni ehdottomasti hatunnoston. Loistavaa työtä KORREStiimi!

Ilmojen viiletessä tehokas käsien kosteutus tekee ihmeitä, ja kun siihen päälle vielä lisätään hyvää tekeviä luonnollisia raaka-aineita, lopputuloksena on kauniit ja pehmeät, esittelykelpoiset kädet. KORRESin uudet käsivoiteet - Bergamot Pear, Japanese Rose ja Guava ilmestyivät hyllyyn juuri sopivaan aikaan syksyllä.Vuosi 2016 oli pullollaan loistavia uutuus tuotteita, mutta uskallan veikata, että vuodesta 2017 on tulossa vähintään yhtä hyvä, ellei parempi😉. Mitä tuotteita sinä toivoisit tulevan KORRES valikoimaan?


Rakkaudella,


Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti