2. joulukuuta 2016

Vastauksia yleisempiin KORRES kysymyksiin
Teidän rakkaiden KORRESystävien palautteet ja kysymykset ovat meille kullan arvoista tietoa. Jos sinulla onkin jokin mieltä askarruttava kysymys, esimerkiksi tuotteiden käytöstä, raaka-aineista tai vaikka tuotteen vaikutuksesta, ota meihin rohkeasti yhteyttä joko soittamalla, sähköpostitse tai somen kautta. Kuten jo aihe antaa osviittaa, olen koonnut sinulle vastauksia yleisempiin KORRES kysymyksiin, jotka ovat ehkä mahdollisesti askarruttaneet myös sinun mieltäsi..
Onko KORRES tuotteista saatavilla näytteitä, jotta tuotteita voi kokeilla ennen ostoa?

Näytteitä on saatavilla useammista kasvotuotteista. Näytteitä voit käydä kysymässä joko lähimmästä KORRES jälleenmyyntipisteestäsi tai olet tervetullut noutamaan näytteen myös KORRESmyymälästä. Näytteitä on mahdollista tiedustella myös postitse.Ovatko kaikki KORRESn suihkugeelit samanlaisia koostumukseltaan?

KORRESn suihkugeelit kuin myös vartalovoiteet ovat hoitavuudeltaan yhtä tehokkaita. Valinnanvaikeus tuotteiden kanssa tuleekin siinä, mikä on parhaimman tuoksuinen. Jos et vielä tunne KORRESn vartalotuotteita, voin kertoa, että ovat ne kaikki todella herkullisia tuoksuiltaan :).Mikä on villiruusun vaikutus?

KORRES on valinnut villiruusuöljyn raaka-aineeksi kosteuttaviin ja kirkastaviin tuotteisiin. Villiruusuöljy sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka vähentää merkittävästi ryppyjä ja korjaa ihon värivirheitä. Lisäksi, villiruusuöljy sisältää runsaasti linoleenia ja linoleenihappoa, joilla on merkittäviä ihoa hoitavia, kosteuttavia ja pehmentäviä vaikutuksia. Wild Rose -kasvolinjan tuotteita suosittelemme iholle, joka tarvitse kirkkautta, heleyttä, hehkua ja lisäenergiaa. Koska villiruusulla on myös ihonsävyä tasoittava ominaisuus, suosittelemme tuotteita iholle, jossa on pigmenttimuutoksia tai muita auringonaiheuttamia pigmenttimuutoksia.Ovatko KORRESin ripsivärit vedenkestäviä?

KORRESn ripsivärit eivät ole vedenkestäviä, mutta jos voisin käyttää termiä säänkestävä, niin sitä ne ovat :). Black Volcanic Minerals ripsivärit eivät valu poskipäille pienessä tuiskussa ja tuiverruksessa. Valikoimasta löytyy niin tuuheuttava että pidentävä ripsiväri, jotka molemmat sisältävät vulkaanisia mineraaleja mm. magnesiumia ja sinkkiä, joilla on ripsiä vahvistavia ja hoitavia ominaisuuksia.


Mistä KORRESin tuotteita voi ostaa?

Laajin valikoima on saatavilla KORRESnoutomyymälästä sekä verkkokauppakaupasta. Suurimpia KORRES jälleenmyyjiä ovat Stockmann Helsinki ja Tampere, isoimmat Sokokset, lifestyle liikkeet sekä uutuutena apteekit. Listan kaikista jälleenmyyjistä näet helposti täältä: KORRES Jälleenmyyjät

Laittakaa meille jatkossakin niin ruusuja, että risuja sekä mieltä askarruttavia kysymyksiä. Vastaamme kaikkiin viesteihin mahdollisimman pikimmiten!

2 kommenttia:

  1. Olipa loistava postaus. :) Niin totta, Korresin kaikki vartalotuottet tuoksuvat huumaavan hyvälle. <3 Tuoksuvaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiia mukavista kommenteista :)

    VastaaPoista