16. joulukuuta 2016

Joululahja inspiraatiota

Joulukalenterista luukkuja on avattu jo reilusti yli puolet, joululaulut raikaavat ja iltahämärissä voi nähdä punaisen hiippalakin vilahtavan nurkan taakse – joulu on jo ovella!

Joulussa tärkeintä on yhdessäolo hyvästä ruuasta nauttien -toisinaan jopa ähkyyn asti☺. Joulumieltä jouluun tuo myös antamisen ilo, on ihana muistaa ja kiittää rakkaimpia ihmisiä lahjoin ja kertoa, että välität. Jos et kuitenkaan ole vielä ehtinyt hankkimaan kaikkia lahjoja pukinkonttiin, ei huolta. Tässä sinulle pientä inspiraatiota..
Värikkäät ja herkullisen näköiset matkakokoiset vartalolahjapakkaukset sekä uudet samettiset käsivoiteet, tuovat hymyn niin ystävän että työtoverin huulille☺.
Mitä, jos tänä vuonna ilahduttaisit äitä ja isää näillä kauniilla ja aina niin tarpeellisilla ihonhoitotuotteilla.. Japanese Rose -vartalolinjassa tuoksuu samettinen ja lempeä ruusunlehtien tuoksu, jota jokainen äiti varmasti rakastaa.


I for her -vartalolinja on ylellinen lahja rakkaalle siskolle. Suihkugeelissä ja vartalovoiteessa tuoksuvat hedelmäiset, kukkaiset ja vanilijaiset nuotit ja se on mitä ihanin, vartalolinja juuri tähän vuodenaikaan!
Punaista pukinkonttiin serkulle, kälylle, veljentyttärelle. Joulun punainen saa myös näkyä lahjoissa ja nämä pienet, mutta suuren ilon antavat lahjat tuovat takuulla joulumieltä meille jokaiselle.

Mukavaa joulunodotusta kaikille

- Mira1 kommentti:

  1. Ihan mielettömiä juttuja ja bongasinkin noihin pakkauksiin apteekissa. Kivaa joulua <3

    VastaaPoista