18. lokakuuta 2016

Syksyinen kuvausmeikki


Me täällä KORRESilla olemme niin iloisia, saimme nimittäin viime viikolla vieraaksemme aina niin aurinkoisen ja lämminhenkisen Miia Nuutilan. Miia tunnetaan näyttelijäurastaan niin elokuva- että televisiopuolelta. Maajussille morsian -ohjelma ei olisi mitään ilman Miiaa!!
KORRES Jonna loihti Miialle
syksyisen kuvausmeikin.

Miia istahti KORRES meikkaajan Jonnan hellään huomaan ja Jonnan tehtävä oli loihtia Miialle syksyinen kuvausmeikki. Kuvausmeikkiä tehtäessä on hyvä muistaa, että kamera syö lähes puolet meikistä ja tämän vuoksi kuvausmeikin on hyvä olla normaalia arkimeikkiä voimakkaampi -uskalla siis rohkeasti käyttää värejä :).

Kuvausmeikissä kannattaa panostaa hyvään meikkipohjaan. Jokaisen kuvan yksi pahimmista painajaisista on kiiltävä nenä, otsa.. Suosi siis mattapintaisia tuotteita. Jonna käytti Miian pohjustukseen Pomegranate meikkivoidetta, jolla saatiin aikaan tasainen ja mattainen iho.

Miialla on todella kauniit ja vangitsevat silmät, joten niitä tuli ehdottomasti korostaa meikissä. Koko liikkuva luomi pohjustettiin vaalealla sävyllä ja kolmiulotteisuutta katseeseen luotiin lisäämällä tummempaa sävyä silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon. Jonna käytti silmämeikin teossa KORRESn Volcanic Minerals Twist luomivärikyniä, jotka ovat erittäin pitkäkestoisia ja runsaspigmenttisiä luomivärejä. Suosittelen kokeilemaan :). Lopuksi silmät rajattiin pehmeällä ruskean sävyllä ja ripsiin lisättiin runsaasti pidentävää ripsiväriä.

Kuvausmeikissä on tärkeä saada luotua kasvoihin kolmiulotteisuutta. Varjostuksessa voit käyttää varjostusvärin sijaan myös aurinkopuuteria. Hehkua ja raikkautta kasvoille saadaan poskipunalla. Miialle valittiin kaunis persikkainen sävy, joka kirkastaa ihon omaa sävyä.

Ja lopuksi vielä huulet.. Miian hymy huulille valittiin lämpimämmän sävyinen puna, joka kuuluukin tämän syksyn KORRES uutuuksien joukkoon. Tällä hetkellä huulilla suositaan lämpimän luumun ja viininpunan sävyjä, jotka sopivat mielestäni loistavasti useammalle meistä suomalaisista -rohkeasti kokeilemaan ;).


Kaunis mallimme oli tyytyväinen lopputulokseen.
Lopputulos oli kaunis ja luonnollinen. Mitä mieltä sinä olet? Miian hymystä innoittamana haluaisin päättää tämän kertaisen blogikirjoitukseni Marilyn Monroen viisaisiin sanoihin "A smile is the best makeup a girl could wear".Meikissä käytettiin seuraavia tuotteita:


KORRES Pomegranate Foundation, PF2
KORRES Wild Rose Compact, WRP2
KORRES Zea Mays Blush, 18 Peach
KORRES Volcanic Minerals Twist Eyeshadow, 11 Ivory ja 29 Golden Bronze
KORRES Volcanic Minerals Eyeliner, 02 Brown
KORRES Black Volcanic Minerals Length Mascara, 01 Black
KORRES Morello Lipstick, 34 Mocha Brown


Tuotteet ovat saatavilla KORRESverkkokaupassa: http://kauppa.korres.fi/category/58/varikosmetiikkaRakkaudella,

Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti