24. lokakuuta 2016

Pika-apu syysväsymyksen merkkeihin

Arki on ihanaa! Se luo turvaa ja rutiineja kaiken tekemisen keskelle. Arki osaa myös toisinaan olla melko kiireistä ja kiire sekä stressi aiheuttavat kasvoille väsymyksen merkkejä, epäreilua - tiedän!

Tässä kohtaa sana syysväsymys on varmasti oikea termi. Syysväsymys saa kasvojen ihon näyttämään harmaalta ja samealta. Se tuo esiin uusia ja ei niin tervetulleita juonteita sekä aiheuttaa pintakuivuutta, jopa pahimmassa tapauksessa atooppista ihottumaa.

Olen koonnut sinulle TOP 5 -listan keinoista, joiden avulla itse taistelen syysväsymyksen merkkejä vastaan. Mikäli syysväsymyksen merkit ovat myös sinun riesanasi, toivon, että näistä vinkeistä on apua myös sinun taistelussasi ja ihosi palaa sen ansaitsemaan hehkuun <3

TOP 5


  1. Kuorinta
  2. C- vitamiini
  3. Seerumi
  4. Hieronta
  5. Huulipuna

Ethän unohda kuorintaa! Kasvojen säännöllinen kuorinta on tärkeää ja se tulisi ottaa osaksi viikoittaista ihonhoitoa. Kuorinnalla saadaan poistettua iholta kuollutta ihosolukkoa, joka on syypää epätasaiseen ja sameaan ihoon.

C- vitamiini tekee hyvää niin sisäisesti nautittuna, että ulkoisesti käytettynä. C- vitamiini kirkastaa ihoa ja korjaa ihon sävyä. Se myös antaa antioksidanttista suojaa ja vahvistaa kollageenisynteesiä vähentäen näin pieniä juonteita ja lisäten ihon kimmoisuutta. Itse en pärjäisi syksystä ja talvesta ilman KORRESn Wild Rose kosteusvoidetta, jonka sisältämä villiruusuöljy tunnetaan nimen omaan sen korkeasta C- vitamiinipitoisuudesta. Ja luultavasti ei pärjää moni muukaan KORRESfani, koska Wild Rose kosteusvoide on KORRESn Best Seller -tuote maailmanlaajuisesti, on ollut jo viimeiset 20 vuotta :). KORRESverkkokauppa - Wild Rose

Seerumit ovat ihonhoidon eliksiirejä, jotka sisältävät runsaasti hoitavia ja aktiivisia ainesosia. Tämän lisäksi seerumin vaikuttavat raaka-aineet imeytyvät syvemmälle ja nopeammin ihoon, kuin kosteusvoiteen. Jos sinulle ei ole vielä tänä syksynä seerumi osana päivittäistä ihonhoitoa, korjaa tilanne mahdollisemman pian. Ihosi kiittää <3

Hieronta rentouttaa lihaksia ja lisää verenkiertoa, mikä saa kasvojen ihon kirkastumaan ja mielen rentoutumaan. Nyt onkin oiva hetki varata aika kosmetologille rentouttavaan kasvohoitoon tai vastaavasti voit tehdä kasvohieronnan kotikonstein yhdistämällä kevyen kasvohieronnan osaksi kosteusvoiteen levitystä. Hieronnassa muista pitää liikkeet ylöspäin suuntautuvina - emmehän halua edistää painovoimaa..

Kirkkaat ja raikkaat huulet piristävät ilmettä kummasti. Huulipunan jopa taianomainen teho johtuu siitä, että se vie huomion pois silmistä ja tummista silmänalusista. Jokaisen naisen meikkilaukusta tulisikin löytyä ainakin yksi peruspunainen huulipuna! :)


Rakkaudella,

Mira
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti