22. heinäkuuta 2016

KORRES ihonhoitoa miehille

Ei ole pitkä aika siitä, kun valtaosa miehistä vannoi ainoastaan veden ja saippuan nimeen kasvojen puhdistuksessa. Nykyaikana yhä useampi mies kuitenkin haluaa pitää huolta ihostaan laadukkailla kosmetiikkatuotteilla, eikä sitä pidetä vain "naisten juttuna". Ajattelutavan on ollut hienoa huomata muuttuneen, sillä miesten iho tarvitsee aivan yhtälailla huolenpitoa kuin naistenkin iho. Miesten iho on useimmiten paksumpi ja rasvoittuvampi kuin naisilla. Lisäksi parranajo aiheuttaa oman rasituksensa iholle. Erilaisista ihotyypeistä johtuen miehille on kehitelty omat ihonhoitotuotteet, jotka soveltuvat juuri heidän ihon tarpeisiin.


Jotta iho voisi hyvin, tulisi päivän aikana iholle kertynyt tali, lika ja pöly puhdistaa päivittäin. Pelkällä vedellä ja saippualla puhdistaessa iho saattaa kuivua liikaa ja iho jää ikävän kiristävän tuntuiseksi. Rasvaiselle iholle sopii erinomaisesti geelimäiset tuotteet, kuten White Tea -puhdistusgeeli, joka puhdistaa ja raikastaa ihon hellävaraisesti, muttei kuitenkaan kuivata ihoa.

Myös rasvoittuva iho tarvitsee kosteutusta, sillä jos iho pääsee kuivumaan, saattaa talintuotanto kiihtyä entisestään. Rasvoittuvalle iholle sopivat kevyet kosteusemulsiot, jotka hillitsevät talintuotantoa. Borage -kosteusvoide SPF6 on koostumukseltaan hyvin imeytyvä ja jättää iholle mattapinnan. Se sisältää kurkkuyrttiöljyä ja punaisen viinirypäleen polyfenoleita, jotka antavat antioksidanttista suojaa ja virkistävät väsynyttä ja elottoman näköistä ihoa.


Miesten paksusta ihosta johtuen ikääntymisen merkit ilmestyvät hitaammin kuin naisilla, mutta juonteet ja rypyt ovat ilmestyessään syvempiä. Ikääntyvä iho kaipaa entistä kosteuttavampia ja ravitsevampia tuotteita. Maple Antiageing -voiteessa on vaahtera- ja saksanpähkinäuutteita, jotka sisältävät runsaasti erilaisia mineraaleja ja näin suojaa ihoa ikääntymisen merkeiltä. Sokerijuurikkaasta uutettu betaiini puolestaan kiihdyttää kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä vahvistaa herkkää silmänympärysihoa

Päivittäinen parranajo voi rasittaa ja ärsyttää ihoa. Liian tylsä terä tai riittämätön parranajovaahdon / -voiteen käyttö saattaa aiheuttaa nirhaumia ja haavoja. Tarkan ja hellävaraisen parranajon takaa Absinthe -parranajovaahto, joka sopii erinomaisesti myös herkälle iholle. Runsaasti eteerisiä öljyjä ja flavonoideja sisältävä koiruohouute rauhoittaa ihoa ja sillä on myös tulehduksia estävä vaikutus. Parranajon jälkeen ihoa hoitaa ja kosteuttaa kevyet aftershavebalsamit, joita on saatavilla kahdessa miellyttävässä tuoksussa: Mountain Pepper / Bergamot / Coriander ja Blue Sage / Lime / Fir Wood.


 Joko sinä olet kokeillut KORRESin miesten ihonhoitotuotteita?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti