7. heinäkuuta 2016

Kesäistä ihonhoitoa

Ihomme tarvitsee erilaista huolenpitoa vuodenajasta riippuen. Syksyllä ja talvella ilma on kuiva ja kylmä, joka aiheuttaa ihon kuivumista ja hilseilyä. Tällöin iho janoaa kosteutusta ja täyteläiset kasvo- sekä vartalovoiteet ovat tarpeen.

Kesällä monien iho voi paremmin, mutta ihonhoitoa ei saa kuitenkaan unohtaa. Auringon vaikutus ihoon on kaksipiippuinen juttu: UV-säteily vanhentaa ihoa ja aiheuttaa ihon palamista, mutta monelle auringosta voi olla myös apua erilaisiin iho-ongelmiin. Joka tapauksessa iho tarvitsee kesällä kuitenkin suojaa auringon haittavaikutuksilta sekä kosteutusta, mutta tuotteet voi hyvin vaihtaa astetta kevyempiin.

Päivittäiseen kesäihonpuhdistukseen sopii mainiosti Wild Rose kirkastava ja kevyesti kuoriva puhdistusvoide. Sen sisältämät luonnolliset kuorivat ainesosat, riisin ja kirsikan siemenet, puhdistavat iholta kuolleen ihosolukon, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin ihoa kuitenkaan kuivattamatta. Puhdistuksen viimeistelee Pomegranate-kasvovesi, joka supistaa ihohuokosia ja jättää iholle mattapinnan.

Kosteusvoide kannattaa vaihtaa kesällä ohuempaan, sillä liian tuhti voide voi aiheuttaa tukkeutumia tai ylimääräistä kiiltelyä, kun se ei imeydy kunnolla. Yoghurt SPF30 -aurinkovoide kasvoille on kevyt ja öljytön, joten se sopii loistavasti käytettäväksi päivävoiteena sellaisenaan. Sen sisältämä aito, syötävä kreikkalainen jogurtti kosteuttaa ja virkistää ihoa. Vartalolle löytyy Yoghurt -aurinkosuojaemulsiot suojakertoimilla 20, 30 ja 50.

Hyvin hoidettu, kuulas ja kaunis kesäiho ei paljoa meikkiä tarvitse. Red Grape 30 -sävyttävä aurinkosuoja kasvoille yhdistää aurinkosuojan ja hoitavuuden sekä antaa kevyesti sävyä kasvoille. Lisäksi sillä on kiinteyttävä ja pigmenttimuutoksia ehkäisevä vaikutus. Täydellistä! Lisäksi vain kevyesti ripsiväriä sekä sipaus huulipunaa tai -kiiltoa ja ihanan kuulas kesäpäivän meikki on valmis. :)

Ihanaa kesää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti