11. heinäkuuta 2016

Beauty Shots -naamiot ja kuorinnat

Joko olet tutustunut KORRESin herkullisiin Beauty Shots -naamioihin ja kuorintoihin?

Beauty Shots -linjaan kuuluu yhdeksän luonnollista naamiota todellisiin hemmotteluhetkiin! Nämä naamiot ja kuorinnat ovat täynnä hedelmiä ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Kaikki tämän uuden tuoteperheen jäsenet ovat täynnä eksoottisten hedelmien iholle hyödyllisiä raaka-aineita, joiden ansiosta tulokset näkyvät iholla välittömästi. Kauneusrutiiniisi tuikitarpeellinen lisä; pieni, mutta täynnä luonnollista tehoa ja taivaallista tuoksua.Beauty Shot -naamiot ja kuorinnat on pakattu kätevään matkakokoiseen tuubiin, joten niitä on helppo kuljettaa mukana myös reissussa. Valitse naamio tai kuorinta ihosi sen hetken erityistarpeen mukaan ja löydä oma täydellinen Beauty Shots -yhdistelmä!87.96% luonnollisia ainesosia

Kermainen kuorinta, joka puhdistaa tehokkaasti ihohuokoset ja poistaa ylimääräisen talin iholta. Viinirypäleensiemenöljy, Aloe Vera ja aktiivinen oliiviöljy kosteuttavat pitkäkestoisesti ja samalla pehmentävät ihoa.
KIWI - Hellävaraisesti puhdistava kuorinta
87.5% luonnollisia ainesosia

Pehmeä geelimäinen kuorinta, joka puhdistaa ja poitaa iholta kuolleen ihosolukon kuivattamatta tai ärsyttämättä. Manteliöljy ravitsee ja kiivin, appelsiinin sekä omenan mehujen sekoitus raikastaa ihoa.

Vinkki! Käytä ihotyyppisi mukaista kuorintaa (Grape - erityisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle, Kiwi - normaalille ja kuivalle iholle) yhdessä Natural Clay -naamion kanssa kaksi kertaa viikossa ja ihosi on syväpuhdistettu, nuorekas & kirkas.  


NATURAL CLAY - Syväpuhdistava savinaamio
87.24% luonnollisia ainesosia

Valkoista argil-savea sisältävä virkistävä naamio poistaa epäpuhtaudet ja syväpuhdistaa ihon. Sinkki ja kaneliuute säätelevät talintuotantoa ja iho tuntuu sekä näyttää puhtaalta ja raikkaalta.
 
Vinkki! Jos ihosi on rasvoittuva tai tuntuu ajoittain rasvoittuvalta, Natural Clay -naamion käyttö säännöllisesti auttaa hillitsemään talintuotantoa.


NECTARINE -  Tehokosteuttava naamio
82.95% luonnollisia ainesosia

Samettisen pehmeä naamio, joka kosteuttaa tehokkaasti, raikastaa ja hoitaa ihoa vitamiini- ja mineraalipitoisella koostumuksellaan. Shorea-voin ja oliiviöljyn esterit pehmentävät ihoa ja palauttavat sen joustavuuden. Macadamia-pähkinän siemen- ja manteliöljy pehmentävät ja ravitsevat ihoa.

Vinkki! Nectarine -naamio voidaan jättää kasvoille myös yön ajaksi, jolloin iho on aamulla tehokkaasti kosteutettu ja elävöitynyt.


GRAPEFRUIT - Välittömästi kirkastava naamio
92.5% luonnollisia ainesosia

Puhtaan valkoinen naamio, joka kirkastaa ja heleyttää heti ensimmäisellä käyttökerralla. Greipin, appelsiinin ja omenan hedelmälihat sisältävät runsaasti hedelmähappoja, jotka kirkastavat ihoa. Argan-öljy suojaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa.

Vinkki! Grapefruit -naamiolla saat luonnollisen heleän ja kirkkaan ihon ennen tärkeitä iltamenoja!


 AVOCADO - Tehokkaasti ravitseva naamio
97.19% luonnollisia ainesosia

Kermaisen täyteläinen naamio, joka ravitsee ja kosteuttaa tehokkaasti. Avokadoöljy sekä kaksi erityyppistä hyaluronihappoa (pieni- ja suurimolekyylinen) syväkosteuttavat ihoa ja ravitsevat sitä. Karitevoi, jojoba- ja manteliöljyt maksimoivat naamion ravitsevuuden. 


CRANBERRY - Välittömästi kohottava naamio
96,0% luonnollisia ainesosia

Ylellisen täyteläinen naamio, joka kiinteyttää ja lisää ihon kimmoisuutta hetkessä, perustuu kapalon antioksidanttisiin ominaisuuksiin. Seesami- ja manteliöljy, karitevoi sekä auringonkukka-, mimosa- ja jojobavahojen yhdistelmä kaikki yhdessä kosteuttavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti.


WATERMELON - Elvyttävä naamio
81,8% luonnollisia ainesosia

Elvyttävä naamio, joka kosteuttaa hetkessä ja jättää iholle viileän tunteen. Vesimeloniuute, macadamia-pähkinän siemenöljy, B5-provitamiini ja iholle tärkeä usean mineraalin yhdistelmä kosteuttavat ja ravitsevat sitä pitkäkestoisesti.

Vinkki! Käytä Watermelon -naamiota yhdessä virkistävän Cucumber-silmänaamion kanssa hemmotteluhetkenä pitkän päivän jälkeen.


CUCUMBER - Virkistävä silmänympärysnaamio
89,95% luonnollisia ainesosia

Viilentävä, turvotusta vähentävä geelinaamio, joka auttaa vähentämään väsymyksen merkkejä erkältä silmänympärysalueelta. Kurkku-uute yhdessä suurimolekyylisen hyaluronihapon, betaiinin ja guarananuutteen kanssa parantaa mikroverenkiertoa ja nuorentaa silmien ympärystä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti