14. lokakuuta 2015

KORRESn syksyinen ihonhoito
Syksy on saapunut ja uusi vuodenaika tarvitsee uudet ihonhoitorutiinit. Iho tarvitsee syksyllä varsinkin kunnon kosteutta ja hellävaraista hoitoa. Oikeilla tuotteilla suojaat ihoasi kuivumiselta, kiristelyltä, punoitukselta ja ärsytyksiltä. Kylmenevät ilmat ovat vinkki ottaa useampi kosteuttava ihonhoito tuote osaksi kauneusrutiinejasi. Puhdista kasvot aamuin ja illoin hellävaraisella ja kosteuttavalla Milk Proteis 3in1 puhdistuemulsiolla. Valitse kasvojen kosteusvoiteeksi tarpeeksi kosteuttava voide. Kosteuta koko vartalon ihosi päivittäin ravitsevalla vartalovoilla. Jasmine Body Butterin sisältämä karitevoi kosteuttaa, pehmentää ja uudistaa ihoa. 

Syksyisin iho näyttää usein samealta ja jopa tunkkaiselta. Viikoittainen kuorinta antaa ihollesi sen tarvitsemaa hehkua ja poistaa iholta kuolleet ihosolukot. Puhdista kasvojen iho Pomegranate Scrub kasvokuorinnalla kerran viikossa. Helli vartalon ihoasi Basil Lemon Scrub vartalokuorinnalla, jossa luonnolliset kuorivat rakeet; jauhettu bambu ja jojabahelmet kuorivat ihoasi hellävaraisesti. 

Syksyisin ihosta saattaa tulla herkempi ympäristölle lämpötilan laskiessa. Tällöin ihonhoito tuotteet on syytä valita tarkista ja suosia herkän ihon tuotteita. Uusi kosteuttava herkän ihon Almond Blossom ihonhoitolinja on erinomainen valinta syksyn haasteisiin. Monella meistä kesän muistot näkyvät syksyisellä iholla pigmenttiläiskinä. Syy näihin ikäviin laikkuihin ovat aurinko ja ikääntyminen. Täsmätuote pigmenttiläiskiin on Wild Rose Antispot värivirheitä korjaava tehohoito, joka estää ja auttaa vähentämään kaikentyyppisiä tummia läikkiä. Uusi Wild Rose CC – meikkivoide tuo myös helpotusta epätasaiselle ihonsävylle korjaamalla, tasoittamalla ja kirkastamalla sitä. CC-meikkivoide on myös täydellinen valinta syksyiseen meikki lookiin. Nauti syksystä ja huolehdi ihostasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti