22. heinäkuuta 2015

Uutuuksia KORRESn meikkihyllyllä - TULOSSA PIAN!


KORRESvärikosmetiikka valikoima on saamassa pian uusia upeita tuotteita valikoimaansa.. 

Jo aiemmin lanseeratut RASPBERRY TWIST –huulipunakynät ovat saaneet uusia sävyjä, jotka tyylikkäinä ja heleinä jättävät huulille intensiivisen värin. Helppokäyttöinen ja hoitava, arki- ja juhlahuulille! (6 sävyä)


Toinen mielenkiintoinen uutuus, COTTON SEED –huultenrajauskynä rajaa  huulesi luonnollisesti ja viimeistelee huulimeikkisi. Ja luonnollisestikin kynän ainesosat ovat korresmaiseen tapaan huulia helliviä – ei pelkästään tarkkaa ja kaunista jälkeä tekevä kynä, vaan myös ihoa ja huulia vaaliva! (3 sävyä) 
Syksyn ehdoton "must have" -tuote on WILD ROSE CC -meikkivoide SPF30. Wild Rose CC -voiteella saat luonnollisen hehkuva ihon. 5 in 1 -tuotte yhdistää monta ominaisuutta yksinkertaiseksi ja helpoksi kokonaisuudeksi, ’pakollisen’ lisä meikkipussiin kaikille niille, jotka haluavat luonnollisen säteilevän ja tasaisen ihonsävyn helposti yhdellä tuotteella. Villiruusu, KORRESin ’tavaramerkkiraaka-aine’, yhdessä luonnollisten aktiivisten ainesosien kanssa luo kosteuttavan koostumuksen, joka välittömästi korjaa, tasoittaa ja kirkastaa ihonsävyä, ja suojaa ihoa auringolta [SPF 30]. Täydellinen valinta ’meikittömään’ lookiin! (2 sävyä) 
Olethan jo KORRESuutiskirjeen tilaaja? Uutiskirjeen ansiosta, saat ensimmäisten joukossa viimeisimmät KORRES kuulumiset ja tietoa uusista KORRES tuotteista! Uutiskirjeen voit tilata: http://www.korres.fi/site/uutiskirje/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti